Kruiden

Geplaatst inBBQ Recepten / Recipes
  • Posted by: Erik's Grill & Chill 3 jaar geleden

    Welke kruiden gebruikne jullie het liefste en waarbij.

  • Posted by: Mark-Bieckmann 3 jaar geleden
    Ben dol op de anijs smaak van dragon en venkel. Heerlijk bij vis en in veel salades. Kun je ook een heerlijke kruidenolie mee maken. Zie basisrecept.
  • Posted by: Tebbes 3 jaar geleden

    Ik gebruik regelmatig de Noskos rubs. The chicken voor kip, the pulled pork of the spareribs voor varkensvlees, the steak en the beef voor rund en the jerk voor varken en kip.

  • Posted by: upbeat 3 jaar geleden

    Ik ben erg fan van de Grate Goods all purpose rub. En verder gebruik ik graag gerookte paprika poeder graag. Die smaak is dus rokerig en heeft ook wat zoetigs.

  • Posted by: Tim 3 jaar geleden
    Ik gebruik eigenlijk van alles wat. Ik probeer vaak nieuwe rubs. De ‘White’ rubs ( veelal SPG ) blijven het altijd goed doen op groenten of als 2e laag op een stuk vlees. ik prefereer over het algemeen Europese rubs. dat is toch net wat zoeter minder peperig. De Amerikaanse rubs wil ik nog wel eens gebruiken op een mooie brisket.
  • Posted by: Thomas 3 jaar geleden

    Ik ben zelf enorm fan van de rubs van Flavour Guru. 

    Bakken met smaak en niet al te zoet/zout. 

    Prijs wel wat duurder maar dat betaald zich terug in smaak. 

    Verder gebruik ik ook graag de Braairubs van #defikerin. 

     

  • Posted by: mathijs 3 jaar geleden

    Ik ben fan van de rubs van LetzQ. De kip vind ik wel wat zout en hier voeg ik meestal gerookte paprikapoeder aan toe. De pork rub is echt fantastisch voor spareribs en pulled pork. Daarnaast hebben ze ook de All Purpose. Die is erg lekker op ja... alles eigenlijk. Voor short ribs en brisket gebruik ik gelijke delen zwarte peper en zout en daarbij 1/4 deel koffie (voor de bark).

    Verder heb ik tijdens de online Masterclass Low&Slow geleerd eigen rubs te maken. Dit is lekker en vooral ook erg leuk.

  • Posted by: Erik's Grill & Chill 3 jaar geleden

    Dank jullie wel voor de leuke reacties. Ik gebruik zelf vaak eigen gemaakte en soms ook kant en klare rubs, alleen de kant en klare zitten bij sommige erg veel zout en/of suiker in wat ik soms jammer vindt. Maar goed ieder zijn eigen natuurlijk.

  • Posted by: Arie 3 jaar geleden

    wij gebruiken veel keer de kruiden van van Beekum, het zij standaard hetzij zelf gemaakte mix van div. soorten kruiden

  • Posted by: WVS_1 3 jaar geleden

    De kruiden van Noskos vind ik ook lekker. Pitmaster X maakt ook steeds lekkere rubs in zijn filmpjes...

Je moet inloggen of registreren om een reactie te plaatsen.

WORDT EEN BETERE BBQ PITMASTER EN KRIJG TOEGANG TOT ALLE FUNCTIONALITEITEN

MELD JE NU AAN Wanneer je al een member bent, login LOGIN om toegang te krijgen tot alle content.