gewoon omdat het kan...winter bbq

Geplaatst inBBQ Recepten / Recipes
  • Posted by: JohnReusken 4 jaar geleden
    Vandaag een heerlijke sessie op de monolith gehad..met op het eind van de bbq sessie de eerste sneeuwvlokken. Babette met hasselback aardappel.
  • Posted by: JohnReusken 4 jaar geleden
    Bavette licht gekruid met smokehouse mapel, en na het garen van de hasselback aardappelen (75 min. bij 175 graden indirect) op het gietijzeren rooster. Mooie grill ruit aangebracht en mooi rare gegaard.
  • Posted by: Qbees 3 jaar geleden

    ik heb het geluk mijn setup onder een veranda achter mn huis te hebben. De BBQ staat bij mij het hele jaar aan ten minste 2-3 x per week.

Je moet inloggen of registreren om een reactie te plaatsen.

HET BBQ FORUM IS VERHUISD!

Deze BBQ Pitmaster Community is totaal vernieuwd. We gaan verder onder de naam Outdoor Cooking Experience Center Community

De nieuwe Community vind je hier :

https://outdoorcookingexperiencecenter.community/xenforo

Hoe in te loggen op het BBQ FORUM:

  1. Ga naar https://outdoorcookingexperiencecenter.community
  2. Probeer in te loggen met je bestaande username / password
  3. Lukt dat niet, doe dan een password reset
  4. Lukt dat niet, stuur dan een email naar info@outdoorcookingexperiencecenter.nl
  5. Na te zijn ingelogd open je het menu en klik je op BBQ FORUM
  6. Vergeet niet 2FTA authenticatie beveiliging in te stellen wanneer dat wordt gevraagd