gewoon omdat het kan...winter bbq

Geplaatst inBBQ Recepten / Recipes
  • Posted by: JohnReusken 3 jaar geleden
    Vandaag een heerlijke sessie op de monolith gehad..met op het eind van de bbq sessie de eerste sneeuwvlokken. Babette met hasselback aardappel.
  • Posted by: JohnReusken 3 jaar geleden
    Bavette licht gekruid met smokehouse mapel, en na het garen van de hasselback aardappelen (75 min. bij 175 graden indirect) op het gietijzeren rooster. Mooie grill ruit aangebracht en mooi rare gegaard.
  • Posted by: Qbees 3 jaar geleden

    ik heb het geluk mijn setup onder een veranda achter mn huis te hebben. De BBQ staat bij mij het hele jaar aan ten minste 2-3 x per week.

Je moet inloggen of registreren om een reactie te plaatsen.

WORDT EEN BETERE BBQ PITMASTER EN KRIJG TOEGANG TOT ALLE FUNCTIONALITEITEN

MELD JE NU AAN Wanneer je al een member bent, login LOGIN om toegang te krijgen tot alle content.