-
Posted by: sascha.keller74 3 jaar geleden
Hoi, wie heeft er leuke lekkere ideen voor pasen?
-
Posted by: JWKombat 3 jaar geledenkipfilet en kippendij gekruid van het spit.
-
Posted by: jeroen kruit 3 jaar geleden
heb zelf een borrelsnack gemaakt. ook lekker.voor de paas borrel. bacondel. staat wel onder mijn recepten. veel succea
-
Posted by: Pyryte 3 jaar geleden
Lamsbout, bot eruit, opensnijden tot een platte lap vlees. Kruiden met peterselie, munt, oregano, tijm, rozemarijn, knoflook, olijfolie, citroenzest en -sap, zout en peper. Oprollen en vastbinden met slagerstouw. Buitenkant zout op het vet om een korst te krijgen. Low en slow tot max 60C. Even laten rusten, heerlijk!
-
Posted by: Qbees 3 jaar geleden
heb gister een heerlijk recept gedaan op de BGE L
Slow smoked Striploin on the Big Green Egg
https://youtu.be/cL4Pjs21GMwwas echt een succes!
-
Posted by: Dimitri 3 jaar geledenIk heb zojuist ribeye met de slow cook methode gemaakt. Even met wat kooktouw vastbinden als een rollade. Lekker wat peper zout er op, ik heb er nog wat knoflookgranulaat opgedaan. 120 graden 2uur ongeveer was de kerntemperatuur van 55 graden bereikt, medium rare. Asperges gekookt met een gekookt ei, wat aardappelpartjes er bij, het leek wel Pasen!
Je moet inloggen of registreren om een reactie te plaatsen.