Cederhout recepten

Geplaatst inBBQ Technieken / Techniques
  • Posted by: NIco2305 3 jaar geleden
    goedendag, Ik had een vraag over Cederhouten plankjes. Kun je deze na gebruik voor bv recepten die op deze comminity site staan hergebruiken? of gebruik je 1 plankje voor bv gerookte zalm , en gooi je hem daarna weg? Alvast bedankt voor jullie evt. reactied
  • Posted by: Bak-knopse 3 jaar geleden
    ik heb m'n plankjes meerdere keren gebruikt .
  • Posted by: pko 3 jaar geleden

    Vaak lukt 2 keer wel.

  • Posted by: NIco2305 3 jaar geleden
    ok, duidelijk, ga het idd maar proberen! Bedankt voor de reacties!
  • Posted by: BWijenberg 3 jaar geleden
    Over het algemeen kun je ze gebruiken totdat de planken door beginnen te branden, als de gaten erin beginnen te komen, of wanneer ze geheel krom zijn getrokken, zaag ik ze in kleinere stukken om ze dan IPV snippers te gebruiken bij het roken van andere vissoorten.

Je moet inloggen of registreren om een reactie te plaatsen.

HET BBQ FORUM IS VERHUISD!

Deze BBQ Pitmaster Community is totaal vernieuwd. We gaan verder onder de naam Outdoor Cooking Experience Center Community

De nieuwe Community vind je hier :

https://outdoorcookingexperiencecenter.community/xenforo

Hoe in te loggen op het BBQ FORUM:

  1. Ga naar https://outdoorcookingexperiencecenter.community
  2. Probeer in te loggen met je bestaande username / password
  3. Lukt dat niet, doe dan een password reset
  4. Lukt dat niet, stuur dan een email naar info@outdoorcookingexperiencecenter.nl
  5. Na te zijn ingelogd open je het menu en klik je op BBQ FORUM
  6. Vergeet niet 2FTA authenticatie beveiliging in te stellen wanneer dat wordt gevraagd