Diverse bereidingswijze spareribs!

Geplaatst inBBQ Technieken / Techniques
  • Posted by: JWKombat 3 jaar geleden
    iedereen kent de 3-2-1 methode voor spareribs. Welke methodes zijn er nog meer en wat zijn de voor- en nadelen van deze methodes?
  • Posted by: jeroen kruit 3 jaar geleden

    zie ook wel eens dat men ze voor kookt. maar zelf nog nooit gedaan. ik hou zelf van de 321 methode en dan 3 uur 2 uur 1 uur.

    groet jeroen

  • Posted by: Hendriksen 2 jaar geleden
    ik bereid ze wel eens in de dutch oven met paprika ui knoflook en eigen gebrouwen bier erg lekker 🔥
  • Posted by: JKoernap 2 jaar geleden

    Hendriksen, dat klinkt goed! Ik gebruik hier weleens Iberico Wangen voor, worden erg mals en is verrukkelijk!!!! 

  • Posted by: pa1ntje 2 jaar geleden

    Indirect op 145 graden gaat ook goed

    Scheelt weer tijd , gewoon een beetje spelen met de temp en tijd

  • Posted by: Marcelk 2 jaar geleden

    Een nachtje in een pekelbad is ook een aanrader. Dan blijven ze goed mals. 

  • Posted by: PatrickW 2 jaar geleden

    Heb zelf eens de 3-2-1 gedaan maar hadden er net iets te lang opgelegen dus toch iets te droog.  

     

    laatste keer indirect 140-150 graden 4 uurtjes der opgehad en aan einde van de sesie liep de temp al beetje terug 

    Heb nu wel heel de tijd om de 15 a 20 minuten de ribs even nat gespoten met appelsap-appelazijn mengsel 70/30 verhouding.

    lekker lackje er over gedaan van ketjap -honing en dit was heerlijk.

Je moet inloggen of registreren om een reactie te plaatsen.

WORDT EEN BETERE BBQ PITMASTER EN KRIJG TOEGANG TOT ALLE FUNCTIONALITEITEN

MELD JE NU AAN Wanneer je al een member bent, login LOGIN om toegang te krijgen tot alle content.