-
Posted by: JWKombat 4 jaar geledeniedereen kent de 3-2-1 methode voor spareribs. Welke methodes zijn er nog meer en wat zijn de voor- en nadelen van deze methodes? -
Posted by: jeroen kruit 4 jaar geledenzie ook wel eens dat men ze voor kookt. maar zelf nog nooit gedaan. ik hou zelf van de 321 methode en dan 3 uur 2 uur 1 uur.
groet jeroen
-
Posted by: Hendriksen 4 jaar geledenik bereid ze wel eens in de dutch oven met paprika ui knoflook en eigen gebrouwen bier erg lekker 🔥 -
Posted by: JKoernap 4 jaar geledenHendriksen, dat klinkt goed! Ik gebruik hier weleens Iberico Wangen voor, worden erg mals en is verrukkelijk!!!!
-
Posted by: pa1ntje 4 jaar geledenIndirect op 145 graden gaat ook goed
Scheelt weer tijd , gewoon een beetje spelen met de temp en tijd
-
Posted by: Marcelk 4 jaar geledenEen nachtje in een pekelbad is ook een aanrader. Dan blijven ze goed mals.
-
Posted by: PatrickW 4 jaar geledenHeb zelf eens de 3-2-1 gedaan maar hadden er net iets te lang opgelegen dus toch iets te droog. Â
Â
laatste keer indirect 140-150 graden 4 uurtjes der opgehad en aan einde van de sesie liep de temp al beetje terugÂ
Heb nu wel heel de tijd om de 15 a 20 minuten de ribs even nat gespoten met appelsap-appelazijn mengsel 70/30 verhouding.
lekker lackje er over gedaan van ketjap -honing en dit was heerlijk.
Je moet inloggen of registreren om een reactie te plaatsen.
