Rauw ei koud roken

Geplaatst inBBQ Technieken / Techniques
  • Posted by: Rene-Bevers 4 jaar geleden

     Weet iemand hoe je het beste rauwe eieren kunt roken. Welke rookmot geschikt is en hoe lang je moet roken. 

  • Posted by: Mark-Bieckmann 4 jaar geleden
    Wat wil je er uiteindelijk mee doen? Koud of warm roken?
  • Posted by: Rene-Bevers 4 jaar geleden

    Koud roken en dan kan je de eitjes verder gebruiken om er  o.a. een uitsmijter mee te bakken 

  • Posted by: Erik's Grill & Chill 4 jaar geleden

    Ik zou zeggen koud roken als je het warm rookt garen je eitjes al voor.

Je moet inloggen of registreren om een reactie te plaatsen.

HET BBQ FORUM IS VERHUISD!

Deze BBQ Pitmaster Community is totaal vernieuwd. We gaan verder onder de naam Outdoor Cooking Experience Center Community

De nieuwe Community vind je hier :

https://outdoorcookingexperiencecenter.community/xenforo

Hoe in te loggen op het BBQ FORUM:

  1. Ga naar https://outdoorcookingexperiencecenter.community
  2. Probeer in te loggen met je bestaande username / password
  3. Lukt dat niet, doe dan een password reset
  4. Lukt dat niet, stuur dan een email naar info@outdoorcookingexperiencecenter.nl
  5. Na te zijn ingelogd open je het menu en klik je op BBQ FORUM
  6. Vergeet niet 2FTA authenticatie beveiliging in te stellen wanneer dat wordt gevraagd