Rauw ei koud roken

Geplaatst inBBQ Technieken / Techniques
  • Posted by: R.Bevers 3 jaar geleden

     Weet iemand hoe je het beste rauwe eieren kunt roken. Welke rookmot geschikt is en hoe lang je moet roken. 

  • Posted by: Mark-Bieckmann 3 jaar geleden
    Wat wil je er uiteindelijk mee doen? Koud of warm roken?
  • Posted by: R.Bevers 3 jaar geleden

    Koud roken en dan kan je de eitjes verder gebruiken om er  o.a. een uitsmijter mee te bakken 

  • Posted by: Erik's Grill & Chill 3 jaar geleden

    Ik zou zeggen koud roken als je het warm rookt garen je eitjes al voor.

Je moet inloggen of registreren om een reactie te plaatsen.

WORDT EEN BETERE BBQ PITMASTER EN KRIJG TOEGANG TOT ALLE FUNCTIONALITEITEN

MELD JE NU AAN Wanneer je al een member bent, login LOGIN om toegang te krijgen tot alle content.