Spareribs klaar maken in sparerib rek

Geplaatst inBBQ Technieken / Techniques
  • Posted by: Joppos 2 jaar geleden
    Hallo allemaal, komend weekend wil ik voor het eerst spareribs klaar gaan maken volgens de 3-2-1 methode op mijn kamado. Hiervoor ga ik gebruik maken van een rek om de spareribs in te plaatsen, ivm de ruimte. Dit lijkt me voor de eerste en laatste stap geen probleem. Ik vraag me alleen af hoe dat gaat als ze in het aluminiumfolie zitten met daarin suiker boter en een beetje appelsap. lopen dan niet alle smaak stoffen 1 kant op omdat de spareribs in een rek staan? Wat zijn jullie ervaringen hiermee. ik hoor het graag. Groet, Jop
  • Posted by: Mk merken 2 jaar geleden
    Ik heb nog geen ervaring met de rib rack maar als je ze geef inpakt zal dat denk ik geen probleem zijn. Ik heb ze ook vaker bereid zonder appelsap, alleen met een glaze en dat ging ook goed. In ieder geval succes, ik ben erg benieuwd naar je ervaring dit weekend!
  • Posted by: Mk merken 2 jaar geleden
    Als ik nog een, tip mag geven. Bezoek de PMC site eens, klik daar op forum en stel je vragen hier ook eens! De forum van de bbq forum is (nog) niet geïntegreerd met de PMC app. Er zijn dat mensen met nog veel meer ervaring die je kunnem helpen met al je vragen!
  • Posted by: Joppos 2 jaar geleden

    Bedankt voor de tip.

    ga ik meteen doen

  • Posted by: William 2 jaar geleden
    Ik zelf leg de spareribs altijd plat (hol) op het moment dat ik ze inpak. Zeker als je suiker heb gebruikt in de rub wil het wel eens gebeuren dat het gaat klonteren aan één kant.

Je moet inloggen of registreren om een reactie te plaatsen.

WORDT EEN BETERE BBQ PITMASTER EN KRIJG TOEGANG TOT ALLE FUNCTIONALITEITEN

MELD JE NU AAN Wanneer je al een member bent, login LOGIN om toegang te krijgen tot alle content.